WONEN AAN HET WATER IN LEEUWARDEN - FRIESLAND

Ruime kubistische woning met veel mogelijkheden gelegen in de wijk Blitsaerd - Leeuwarden.

Zoekt u een woning aan het water in Leeuwarden - Friesland?

In de woonwijk Blitsaerd gelegen zeer royale en moderne kubistische vrijstaande woning met maar liefst 300 m2 woonoppervlak, gelegen aan open vaarwater op een perceel van 857 m2 eigen grond. Door de inpandige ruime en geïsoleerde garage (circa 35 m2) alsmede de werkkamer en seperate studio op de begane grond leent deze woning zich uitstekend voor combinatie wonen/werken. De woning is optimaal geïsoleerd en heeft naast de achtertuin nog een tweetal ruime dakterrassen van resp. 50 m2 en 88 m2 . 

De indeling is als volgt:

entree/hal met toegang tot werkkamer (ca. 18 m2). Toilet (wandcloset) met urinoir. Bijkeuken met wasmachine aansluiting, CV-opstelling en buitendeur. Eetkeuken (ca. 40 m2) voorzien van moderne keuken met kookeiland en diverse inbouw apparatuur. Aangrenzend aan deze woonkamer bevind zich een zelfstandige woonruimte (studio) met eigen ingang voorzien van hoekkeuken, badkamer en slaapkamer. Woonkamer (ca. 48 m2) met openslaande deuren naar tuin. 

1e Verdieping:
eigen opgang - Bijkeuken (slaapkamer) met wasmachine aansluiting (16 m). 3 woon/slaapkamers (resp. 17 m2, 17 m2 en16m2) waarvan één met toegang tot een dakterras. Twee gespiegelde badkamers met douche en wastafelmeubels alsmede dubbele (separate) toiletten (wandcloset). Keukenruimte - eetkeuken (15 m2)

2e Verdieping:
eigen opgang - 1 slaapkamer (12 m2), badkamer met toilet, douche en 2 wastafelmeubels (10 m2),  keukenruimte voorzien van complete keuken (4.5 m2). Ruim dakterras bereikbaar middels openslaande deuren vanuit woonkamer (20 m2).


Note: Meer info: ABO makelaars Leeuwarden

Dakterras

Inclusief

Bij deze woning is inbegrepen het riante dakterras van ruim 88 M2. Als het zonnetje schijnt heb je hier zeker de mogelijkheid om volledig privé heerlijk te ontspannen.

Motorbootje

Inclusief

Hou je van water en wil je het mooie Leeuwarden vanaf de stadsgrachten bekijken. Dan ligt er tijdens je verblijf een klein motorbootje klaar om alle leuke bezienswaardigheden die Leeuwarden bied vanuit een unieke positie vast te leggen.

Kano's

Inclusief

Ook voor een beetje fun draaien wij onze handen niet om. 2 leuke kanootjes liggen voor je klaar om leuk te spelevaren in dit mooie waterijke gebied.

Fietsen

Inclusief

Wil je ook de omgeving van Leeuwarden verkennen of genieten van de authentieke binnenstad? Ook dat kan bij ons. Op de fiets zit je binnen 15 minuten in hartje centrum Leeuwarden. Er staan altijd 2 dames fietsen klaar voor gebruik.